Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FYD Årsmøde 2019

13. september kl. 15:30 - 14. september kl. 15:00

Det er med stor glæde, at vi i år kan invitere til et spændende årsmøde på Koldingfjord Hotel. Programmet er som altid sammensat med omhu. På årsmødet får du spændende dermatologiske oplæg med både nationale og internationale foredragsholdere, hyggeligt socialt samvær med dine kollegaer samt mulighed for at hilse på samarbejdspartnere fra Industrien. Der er desuden en boggave (2500 kr.) på højkant. Alt dette for kun 500 kr.

Programmet kan findes her.

Ved tilmelding efter d. 10. juni koster deltagelse ved årsmødet 600 kr. grundet yderligere omkostninger ved sen tilmelding.

Tilmeldingen er bindende, dog refunderes kursusafgiften såfremt at man ender med funktion som vagthavende. Man kan ikke overtage et andet medlems betalte kursusplads. Ved sen tilmelding efter deadline kan man ikke være garanteret en overnatning på Koldingfjord Hotel.
FYD medlemmer som krydser storebælt kan få broafgift refunderet ved fremsendelse af kvittering til ann-kathrine@fyd.dk – der vil være mulighed for transport fra/til Kolding Station – Koldingfjord Hotel. Yderligere information vedrørende dette vil følge op til arrangementet.

Update 07.08.19: Der er pt. ikke flere ledige værelser på Koldingfjord Hotel. Overnatning på Koldingfjord Hotel er muligt, såfremt at man kan dele værelse med anden allerede tilmeldt deltager. Hvis dette ikke er muligt, vil der være mulighed for ekstern overnatning lokalt med mulighed for overnatning på Koldingfjord Hotel ved evt. afbud.

Ved tilmelding accepterer man at navn og arbejdssted deles med deltagende sponsorer.

Vi glæder os meget til at se dig.Log ind for at tilmelde dig arrangementet online.


Detaljer

Start:
13. september kl. 15:30
Slut:
14. september kl. 15:00
Hjemmeside:
https://www.fyd.dk/arrangement/fyd-aarsmoede-2019/

Sted

Koldingfjord Hotel
Fjordvej 154
Kolding, 6000
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.koldingfjord.dk/
eller

Log in with your credentials

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account