PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Foreningen af Yngre Dermatologer (”vi” eller ”os”) behandler personoplysninger, når du anvender www.fyd.dk (“hjemmesiden”).

1 Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Foreningen af Yngre Dermatologer
CVR-nr. 32862543
Lilleåbakken 39
8382 Hinnerup
Email: ann-kathrine@fyd.dk

2 Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af persondata, er du meget velkommen til at kontakte os på ann-kathrine@fyd.dk.

3 Beskrivelse af behandlingen

Nedenfor har vi redegjort for til hvilke formål, vi behandler personoplysninger.

3.1 Oprettelse og administration af medlemskab og brugerprofil

Vi anvender dine personoplysninger til at oprette dig som medlem af Foreningen af Yngre Dermatologer samt til at oprette dig som bruger på vores hjemmeside.

I denne forbindelse behandler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, adresse, arbejdssted, stillingsbetegnelse, email, brugernavn og personligt kodeord.  

Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i) og artikel 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores interesse i at administrere din brugerprofil).

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du er medlem af foreningen. Dit medlemskab ophører automatisk, hvis du undlader at betale kontingent. Din brugerprofil til foreningens hjemmeside, og alle personoplysninger om dig slettes senest 6 måneder efter det tidspunkt, hvor seneste kontingent skulle have været betalt.

3.2 Medlemmers anvendelse af hjemmesiden, inkl. forum

Som en del af hjemmesiden stilles et elektronisk forum til brug for faglig diskussion mellem foreningens medlemmer til rådighed.

Når der bidrages med indhold til dette forum anvendes personoplysninger til markere, hvem der har bidraget med hvilket indhold, hvilket blandt andet inkluder dit brugernavn.

Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens artikel 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores interesse i at stille forummet til rådighed for foreningens medlemmer).

Personoplysninger der relaterer sig til hjemmesidens forum slettes automatisk efter 6 måneder fra det tidspunkt, hvor den seneste kommentar i en diskussion er tilføjet.

3.3 Promovering af foreningen på hjemmesiden

Hvis du er bestyrelsesmedlem m.v. i foreningen, anvender vi dine til at promovere foreningen på hjemmesiden, herunder ved at offentliggøre dine kontaktoplysninger.

I denne forbindelse behandler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, email, stillingsbetegnelse og billede.

Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens art. 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores interesse i at promovere foreningen og stille kontaktoplysninger på foreningens bestyrelsesmedlemmer m.v. til rådighed).

Generelt vil kontaktoplysninger på foreningens bestyrelsesmedlemmer m.v., som offentliggøres på foreningens hjemmeside blive slettet fra hjemmesiden i forlængelse af udtræden af bestyrelsen.

3.4 Medlemsblad/nyhedsbrev

Som en del af dit medlemskab af foreningen vil vi sende dig vores nyhedsbrev/medlemsblad, som blandt andet indeholder en beskrivelse af foreningens kommende arrangementer.

I denne forbindelse behandler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, email og stillingsbetegnelse.

Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens art. 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores interesse i at oplyse dig om fremtidige arrangementer m.v.).

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du er medlem af foreningen. Dit medlemskab ophører automatisk, hvis du undlader at betale kontingent. Din brugerprofil til foreningens hjemmeside, og alle personoplysninger om dig slettes senest 6 måneder efter det tidspunkt, hvor seneste kontingent skulle have været betalt. Når dit medlemskab ophører, vil vi ikke længere sende dig vores nyhedsbrev/medlemsblad.

3.5 Medlemsarrangementer

Som en del af dit medlemskab af foreningen vil du have mulighed for at deltage i en række medlemsarrangementer, som i flere tilfælde vil være sponsoreret af eksterne virksomheder.

I denne forbindelse behandler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, email og stillingsbetegnelse.

Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens art. 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores interesse i at oplyse dig om fremtidige arrangementer m.v.).

Dine kontaktoplysninger kan blive delt eksterne parter (sponsorer m.v.) i forbindelse med afholdelse af medlemsarrangementer.

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du er medlem af foreningen. Dit medlemskab ophører automatisk, hvis du undlader at betale kontingent. Din brugerprofil til foreningens hjemmeside, og alle personoplysninger om dig slettes senest 6 måneder efter det tidspunkt, hvor seneste kontingent skulle have været betalt.

3.6 Optimering af brugeroplevelsen samt udvikling af hjemmesiden

Når du benytter hjemmesiden, opsamles der ved brug af “cookies” personoplysninger om din adfærd. Disse personoplysninger anvendes til at optimere din brugeroplevelse samt til at videreudvikle hjemmesiden. Læs mere herom i vores cookiepolitik.

Vi indsamler kun personoplysninger direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af persondataforordningens artikel 6.1.f (nødvendig for at forfølge vores interesse i at optimere og udvikle hjemmesiden).

Du kan læse mere om, hvor længe vi opbevares dine personoplysninger i vores cookiepolitik.

4 Modtagere

Personoplysninger kan blive videregivet til/delt med leverandører og forhandlere, herunder IT-leverandører, support, og finansielle institutioner (banker), som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed. Vi kan derudover videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere i forbindelse med afholdelse af medlemsarrangementer, herunder sponsorer, hoteller m.v. (se punkt 3.5).

Vi overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

5 Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at rette skriftlig henvendelse til følgende email: ann-kathrine@fyd.dk.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Sidst opdateret: 15.12.2019

eller

Log in with your credentials

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account