Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FYD Årsmøde 2020

4. september kl. 15:30 - 5. september kl. 15:00

Opdatering 12.08.20:

Kære FYD medlemmer.

Det er med stor beklagelse, at bestyrelsen i FYD er nødsaget til at aflyse Årsmødet for Foreningen af Yngre Dermatologer 2020.

Der er potentielt risiko for et fornyet forsamlingsforbud, og vi er bekymrede for at vores medlemmer og sponsorer bliver udsat for unødig smitterisiko.

Denne beslutning ligger i forlængelse af en udmelding fra de administrerende overlæger på landets dermatologiske afdelinger, som har meddelt at landets yngre dermatologer ikke må deltage i et arrangement med omkring 100 mennesker samlet inkl. middag, fest og overnatning. Dette er i overensstemmelse med hvad Sundhedsstyrelsen, regeringen og ikke mindst situationen i Århus/Region Midt dikterer lige nu. 

Vi har dog i stedet for at aflyse Årsmødet helt valgt at udskyde det til d 26-27/2 2021.
I vil modtage en invitationen med opdateret program sidst på året.

Vi håber der vil være opbakning til dette.

Det er stadig vores hensigt at afholde en generalforsamling i år i henhold til vores vedtægter. Vi arbejder aktuelt på en passende løsning.

Hele bestyrelsen ønsker at takke alle de medlemmer som har støttet op omkring Årsmødet. Alle som har tilmeldt og betalt for deltagelse til Årsmødet,  er fortsat registreret. Hvis man ikke ønsker at deltage til det udskudte Årsmøde i februar 2021, kan man skrive til fyd.kasserer@gmail.com med jeres fulde navn, angivelse af det indbetalte beløb samt den e-mail adresse som benyttes til log-in på fyd.dk.

Med venlig hilsen,

FYD bestyrelse

 

Kære FYD-medlemmer, kære kolleger. 

Det er med glæde, at vi igen i år, har muligheden for at invitere til årsmøde i skønne omgivelser på Hotel Koldingfjord https://www.koldingfjord.dk den 4. og 5. September 2020.  For program se her.

Årsmødet 2019 var en stor succes, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger – tak for det! Vi har forsøgt at imødekomme de enkelte kritikpunkter, der har været nævnt, og mener at Årsmødet 2020 har potentiale til at blive en kæmpe succes! 

Vi beklager, at udmeldingen kommer så forholdsvist sent, men har, som resten af DK, været bekymrede for, om mødet kunne komme til at konflikte med et endnu ikke udmeldt forsamlingsforbud. For at beskytte vores medlemmer, og økonomien bag arrangementet, bedst muligt, har vi været i løbende dialog med Koldingfjord. Der er indgået en aftale om at Årsmødet 2020, i tilfælde af et pludseligt udmeldt og strammet forsamlingsforbud, må udskydes til en hvilken som helst anden dato til og med 1. kvartal 2021 uden yderligere omkostninger. Aftalen er gældende indtil 48 timer inden planlagt afholdelse af Årsmødet 2020. I tilfælde af, at mødet må flyttes, og man i så fald vil være forhindret i at deltage, får man naturligvis sine penge retur. 

Vi håber på forståelse og opbakning fra samtlige FYD-medlemmer og vurderer at vi netop i år, har et stort behov for at mødes, dyrke vores fælles interesse, mødes med samarbejdspartnere fra Industrien, ”networke” og ikke mindst bare ha´ det rigtigt sjovt og rart sammen. Vi håber virkelig på, at så mange som overhovedet muligt har lyst til at tilmelde sig, med tilmeldingsfrist senest d. 1/6, så FYD-mødet 2020 bliver en succes, Corona til trods!

Pris for tilmelding er 500 kr. Ved sen tilmelding efter 1/6 koster deltagelse 600 kr og en overnatningsplads kan ikke garanteres. Tilmeldingen er bindende, dog refunderes kursusafgiften såfremt at man ender med funktion som vagthavende. Man kan ikke overtage et andet medlems betalte kursusplads.
FYD medlemmer som krydser storebælt kan få broafgiften refunderet ved fremsendelse af kvittering til ann-kathrine@fyd.dk

Varme hilsner og vel mødt…

Bestyrelsen i FYD.

Ved tilmelding accepterer man at navn og arbejdssted deles med deltagende sponsorer.Log ind for at tilmelde dig arrangementet online.


 

Detaljer

Start:
4. september kl. 15:30
Slut:
5. september kl. 15:00
Hjemmeside:
https://www.fyd.dk/arrangement/fyd-aarsmoede-2020/

Sted

Koldingfjord Hotel
Fjordvej 154
Kolding, 6000
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.koldingfjord.dk/
eller

Log in with your credentials

eller    

Forgot your details?

eller

Create Account